Rodokmeny od mojedejiny.cz

LORD OF THE DANCE na doposud největším turné

Diváky milovaná irská taneční formace LORD OF THE DANCE se na přelomu listopadu a prosince 2022 vrací do České republiky po více než tříleté pauze, tentokrát s jubilejní show k oslavě 25. výročí: LORD OF THE DANCE – 25 YEARS OF STANDING OVATIONS.
pr
13. Říjen 2022 - 00:02

Lord of the Dance se stali světovým fenoménem a nejnavštěvovanějším tanečním představením všech dob. Dosud je v šedesáti zemích na pěti světových kontinentech zhlédlo neuvěřitelných 60 milionů diváků! Michael Flatley osobně a velmi přísně dohlíží na kvalitu pódiového zpracování, choreografii i na výběr samotných tanečníků.

K letošnímu roku připravil neúnavný a nestárnoucí Flatley jubilejní evropské turné a zároveň inovovanou verzi své slavné show. Spolu s novými kostýmy, skvělými speciálními efekty a rokenrolovým světelným designem slibuje nadšený autor i nová taneční čísla a hudbu, to vše pod názvem Lord of the Dance: 25 Years of Standing Ovations, tedy 25 let ovací vestoje.

Jak se diváci na vlastní oči mnohokrát přesvědčili, takovými ovacemi, bouřlivým potleskem a rozzářenými úsměvy končí doslova každé představení Lordů. Ti se do našich zemí vracejí již po třinácté, poprvé tuto show nadupanou pozitivní energií předvedli již před téměř dvaceti lety a dosud je zde vřelým potleskem odměnil téměř jeden milion nadšených diváků!

Michael Flatley dál následuje svůj sen a bude to zcela jistě opět nezapomenutelný zážitek. Přijďte oslavit toto fantastické výročí!

 

26.11. BRNO (16.00 a 20.00)

29.11. KARLOVY VARY

30.11. LIBEREC

1.12.   PARDUBICE

2.12.  ČESKÉ BUDĚJOVICE

3.12.  PRAHA

4.12.  OSTRAVA

 

Vstupenky na původní termíny zůstávají v platnosti, nové zakoupíte v síti Ticketportal.