Rodokmeny od mojedejiny.cz

Thumbnail

Hudební událost v Praze. ANDREA BOCELLI - IN CONCERT

Proslulý italský tenorista po třech letech opět vystoupí v pražské O2 aréně 12. května 2018. Neměli byste tam chybět!
22. Červen 2017 - 13:45

Tentokrát Andrea Bocelli přijede se zbrusu novým programem, který zároveň reflektuje dvě dekády jeho hvězdné kariéry. Na koncertu zaznějí melodie z připravovaného alba, které vyjde na podzim 2017, i světové operní árie a umělec zavzpomíná též na veleúspěšné album Romanza, které se nedávno dočkalo reedice právě po dvaceti letech.

Andrea Bocelli nyní také pracuje na filmu The Music of Silence v režii Michaela Radforda (The Postman, The Merchant of Venice), kde uvidíte Bocelliho v podání Antonia Banderase (Once Upon a Time in Mexico, The Expendables) 12 let předtím, než začal prodávat více než 80 milionů alb po celém světě. Vypráví svůj vlastní příběh ve formě autobiografického románu, prostřednictvím svého alter ega, které pojmenoval Amos Bardi, jehož roli ztvární Tony Sebastian (Game of Thrones). Ve filmu také uvidíte Jordi Mollu (Bad Boys, Riddick, Blow) v roli Bocelliho otce a Luisu Ranieri (Letters to Juliet) v roli jeho matky.

Céline Dion jednou prohlásila: „Kdyby Bůh měl hlas, byl by to hlas Andrea Bocelliho.“ Hlas, který v sobě proplétá melancholii i jasné barvy a v jehož výrazu se mísí pozemská touha s božskou láskou. Téměř  sto milionů prodaných nosičů v průběhu dvacetileté závratné kariéry tento výrok jen potvrzuje.

Andrea Bocelliho spolu s dalšími váženými hosty, kteří budou oznámeni později, doprovodí Český národní symfonický orchestr a sbor. Vstupenky jsou v prodeji od 9. května v síti Ticketportal s cenami od 900 Kč do 12 500 Kč pro balíček VIP Platinum.