Boutique Hotel U Solné brány spojuje styl a klid s přívětivostí
Hotel v současné době také získal přídomek „boutique“ a zařadil se mezi podobné objekty – stavby menší velikosti, často historické budovy po celkové přestavbě, které nabízejí stylové, intimní a útulné prostředí ve spojení s unikátní kuchyní. Samozřejmou součástí je také osobní přístup ke každému hostovi.
„Na naši kuchyni jsme skutečně pyšní, vaříme ze sezonních a převážně českých surovin. Jídla podáváme s výběrem českých a zahraničních vín. Každý týden máme novou nabídku, s níž vlastně procházíme celý gastronomický rok. Od velikonočních jídel, jehněčí maso, přes chřestové speciály, houbová jídla, ryby, martinské husy až po vánoční menu. Vždy nás velmi těší, když jsou hosté spokojeni,“ prozradil Petr Pelíšek.
Dodal také, že hotel má v tuto chvíli kapacitu pětadvaceti lůžek ve dvanácti pokojích s terasami či balkony a v restauraci je k dispozici až padesát míst k sezení. Součástí hotelového komplexu jsou i dva salonky, které lze využít k uspořádání rodinných oslav, svateb či firemních akcí. Hotel také zajišťuje kompletní cateringové služby včetně květinové výzdoby a dekorací. Venkovní posezení v tiché, přesto exponované části města umožňuje prožít hezký večer či sváteční příležitost v těsném sousedství centra Českých Budějovic.
„Rádi také hostům nabízíme večery se živou hudbou – pianem a snažíme se, aby hostům u nás bylo celkově příjemně, aby si návštěvu u nás spojili jen s těmi nejlepšími pocity. Je nutné, aby tuto naši vizi podpořili všichni naši zaměstnanci. Mohu říci, že tým pracovníků, který nyní v hotelu máme, našemu záměru rozumí,“ doplnil s úsměvem Petr Pelíšek.