Rodokmeny od mojedejiny.cz

Thumbnail

Jídlo, pití, život. The PUB

Přicházející jaro o sobě dává vědět nejen hřejivými slunečními paprsky, ale i palčivou žízní, kterou je třeba hasit. A to nejlépe vynikajícím pivem v jedinečné restauraci The PUB v Českých Budějovicích. Petr Študlar, majitel restaurace, mě na pivo pozval, pak tedy není radno otálet…
02. Květen 2017 - 10:38

Restaurace The PUB, původní ryze český franchisingový koncept restaurací.  Vznikl v roce 2006 v Plzni a v rámci republiky se rozšířil do jedenácti podniků. Je unikátní svými jedinečnými samoobslužnými výčepy, které jsou na všech dvanácti stolech s dotykovým LCD displejem, na kterých si může každý z hostů načepovat tankovou nepasterizovanou Plzeň Pilsner Urquell. Zároveň si může na digitálním panelu sledovat svou vlastní výtoč, ten současně slouží i jako objednávkový tablet, díky kterému lze přihrát na stůl veškerý sortiment z jídelního i nápojového lístku, ale i pustit hudbu z The PUB jukeboxu. V nabídce jsou i sezónní piva a každý měsíc tu pro pivní gurmány a znalce v rámci „Volby sládků“ nabízejí nový druh piva.

U piva vyhládne. „Mohu doporučit naše domácí burgery, které si připravujeme zcela sami z čerstvých lokálních surovin. Například pečeme vlastní burgerové housky a meleme maso z nejlepších kousků hovězího, jež sami pečlivě vybíráme. Na jídelním lístku najdete i pokrmy lokální kuchyně a místní speciality, samozřejmostí jsou pečená žebra a pečená kolena,“ přibližuje Petr Študlar.

Restaurace se nachází ve dvou patrech, celková kapacita je 120 míst. Spodní podlaží je ideální a vhodné pro soukromé oslavy, firemní večírky a rauty i narozeninové párty. The PUB je již od svého vzniku v září roku 2013 čistě nekuřáckou provozovnou.

Majitel Petr Študlar mi představuje hlavní vlastnosti a funkce digitálního panelu. „Umí přivolat obsluhu a je rozdělený na tři sekce: jídlo, pití, život. V jídelním lístku si můžete dohledat detailní popis jídla a zároveň si prohlédnout galerii fotografií nabízených pokrmů. V sekci pití se kromě objednání vybraných nápojů najde i škola správného čepování. V neposlední řadě je možné pustit si hudbu nebo přes mobilní aplikaci nakoupit v The PUB e-shopu trička, otvíráky, propisky, atd. Oblíbená je i soutěž v počtu vypitých piv v reálném čase, a to nejen v dané restauraci, ale i napříč provozovnami po celé republice. A počínaje květnem opět zprovozníme letní zahrádku, letos v novém designu a s větším počtem míst k sezení.“

Výhodou je i vstup do The PUB Clubu prostřednictvím věrnostní karty. Pokud jste častým hostem, máte trvalou slevu na čepované pivo ve výši 5 %, jste-li konzumentem obědů, automaticky vás tu zapojí do programu 10 + 1, kdy jedenáctý oběd dostáváte zdarma.

Žízeň je uhašena, tak tedy na viděnou. Užijte si Jídlo. Pití. Život. Užijte si The PUB.

 

The PUB

Na Sadech 30, České Budějovice

Otevřeno denně od 11 hodin s výjimkou neděle (otevřeno od 12) do půlnoci, v pátek a sobotu do druhé ranní a v neděli do 23 hodin.

www.thepub.cz/ceske-budejovice

Rezervace na tel. 387 411 276