Rodokmeny od mojedejiny.cz

Thumbnail

NAŠE FARMA: maso z vlastního chovu

Restaurace NAŠE FARMA je nejen restaurace, ale i životní styl, který vás bude bavit. Najdete ji v centru Českých Budějovic, mezi ulicemi U Černé věže a Plachého. Hned po prvním otevření dveří se na vás usmívá sympatická obsluha. A vy od této chvíle víte, že tady se budete cítit dobře.
Prezentace
10. Květen 2019 - 10:05

Teprve až v restauraci NAŠE FARMA zjistíte, že směr, kterým se dá současná gastronomie dělat, může být o dost odlišný od toho, na nějž jste v jiných restauracích zvyklí. Na poledním menu, ale i na speciální nabídce, kterou restaurace obměňuje každých čtrnáct dní, najdete převážně hovězí maso, které má navíc vlastní BIO certifikaci. „Získat BIO certifikaci je opravdu velmi obtížné. Jsem ale pyšný na to, že se nám to podařilo,“ říká manažer restaurace David Čermák.

Restaurace se může pyšnit další zajímavostí, kterou na jiných jídelních lístcích nenajdete. Nabízí svým hostům například bizona, jehněčí, speciality z lamy a také třeba zvěřinu. „Restaurace NAŠE FARMA je společným projektem několika jihočeských farem z podhůří Novohradských hor a České Kanady. Zabýváme se zejména pastevním chovem různých plemen masného skotu. Zároveň provozujeme i vlastní jatka. Důležitou součástí tohoto procesu je také náš pan řezník z Besednice, který maso zpracovává,“ doplňuje Čermák.

Restaurace nabízí příjemný prostor, hodí se ideálně na rodinné oslavy, firemní večírky, ale také na svatby. Večeři nebo oběd v této restauraci navíc může věnovat po zakoupení poukazu kdokoliv jako dárek. V teplých jarních a letních dnech mohou hosté využít příjemnou zahrádku. Tam bude letos probíhat další novinka: provoní ji gril, kde budou kuchaři připravovat například skvělé burgery nebo steaky. „Od listopadu prošel náš tým drobnými proměnami, které vedly k tomu, že mohu upřímně říct, že fungujeme jako jedna rodina, která se podílí na každém nápadu a rozhodnutí společně. Mám pocit, že když chcete něco dělat dobře, nemůže to být ani jinak,“ uzavírá s úsměvem manažer David Čermák.