Recept od českobudějovické GREENHOUSE Restaurant
Zeleninové placky s jogurtovým dipem
50 g brokolice růžičky
50 g květák růžičky
50 g bretaňská zelenina
30 g kukuřičná mouka
2 vejce
sůl, pepř, olej na vymazání
Zeleninu semeleme na jemno, smícháme s ostatními ingrediencemi a vytvořené placičky klademe na vymazaný plech. Pečeme na 180 stupňů Celsia cca 20 minut v předehřáté troubě. Podáváme s dipem z čerstvých bylinek. Jako přílohu volíme brambory nebo grilovanou zeleninu dle receptury GREENHOUSE.
Po necelém roce, kdy jsme se setkávali každý měsíc, přichází rozloučení formou receptu Vašeho oblíbeného jídla. Celému našemu týmu restaurace GREENHOUSE dělalo radost dělit se o naše zkušenosti a poznatky.
S pozdravem
celý tým restaurace GREENHOUSE, Lenka Kukrálová, Lenka Zavřelová, Zuzana Všetíčková, Hana Návarová
Biskupská 130/3
České Budějovice
tel.: 608 822 633
Otevřeno: všední dny 7.00-15.00