V budějovické restauraci GREENHOUSE se jí zdravě!
Zákazníky sem táhne prosvětlený interiér, příjemná obsluha a hlavně dobré jídlo. Greenhouse teď budete vídat na stránkách časopisu Barbar každý měsíc. „Budeme si sdělovat novinky, zajímavosti, recepty nebo doporučení,“ říká majitelka restaurace Lenka Kukrálová. V průběhu roku představí jednotlivé členy restaurace a také filosofii, na které podnik stojí.
Budějovická restaurace Greenhouse dělá už osm let skvělé jméno jihočeské gastronomii. Vyhlášená je zdejší grilovaná zelenina, losos nebo zeleninové placičky. „Lidé si u nás rádi dávají pokrmy, které si doma jen tak nepřipraví, protože po nich netouží třeba manžel, a tak je nejí celá rodina. A pak to u nás ten manžel také ochutná a zjistí, že je to vlastně moc dobré,“ usmívá se Lenka Kukrálová.
Hlavním tématem je v Greenhousu zdravá strava. „Pro naši kuchyni vybíráme ověřené suroviny, čerstvou zeleninu a přírodní ochucovadla. Při přípravě používáme některé BIO potraviny, rostlinné oleje a sójovou smetanu namísto živočišné,“ přibližuje majitelka. Každý zákazník si může vyskládat talíř podle vlastní chutě.
Greenhouse je dům plný možností: v dolní části nabízí k posezení salonek, restaurace je spojená s penzionem Centrum, a přitom dokážou zahnat hlad i o pět kilometrů dál – do této vzdálenosti rozvážejí zákazníkům jídlo domů. Barbar ale doporučuje posezení přímo v Greenhousu s neopakovatelnou atmosférou historického domu, profesionální obsluhou a skvělou kuchyní.
GREENHOUSE
Biskupská 3/130
České Budějovice
Tel.: +420 608 822 633
Otevřeno: všední dny 7.00–15.00