Rodokmeny od mojedejiny.cz

Thumbnail

Dynamo bylo doma stoprocentní

Fotbalisté Českých Budějovic mají za sebou povedenou podzimní část sezony. Zvlášť v domácím prostředí si vedlo Dynamo bezchybně – na svém stadionu sehrálo sedm zápasů a bylo z toho sedm výher a jen tři inkasované branky proti čtrnácti vstřeleným. Fanoušci budějovického klubu se mají na jaře na co těšit, tým se bude rvát o postup!
Michal Špírek
31. Prosinec 2016 - 06:42

POVEDENÝ START SEZONY

Ten posun je až neuvěřitelný a ukazuje, že Dynamo vstoupilo na správnou cestu. Zatímco v loňské sezoně Budějovičtí ve Fotbalové národní lize na podzim propadli a nakonec nasbírali v celé sezoně jen šest výher, pak v aktuálním ročníku Jihočeši válejí od prvních kol a už teď, po podzimní části, počet vítězství z loňska s přehledem překonali. Zdá se, že předsezonní přání trenéra Davida Horejše, aby si hráči nechodili na hřiště zahrát, ale vyhrát, bylo dokonale vyslyšeno.

Důležitý úvod soutěže Dynamo zvládlo výborně a hned v srpnu se ukázala obrovská přednost týmu – nepropustná obrana v čele s brankářem Křížkem. Budějovice inkasovaly až v poslední minutě pátého zápasu sezony! Zdeněk Křížek ale své zásluhy skromně odmítá. „Že nám to vzadu šlape, za to patří díky celému týmu. Zaměřili jsme se na to v letní přípravě a načasovali formu do startu fotbalového ročníku. Kluci, a začíná to už u útočníků, brání skvěle a zaslouží velkou pochvalu,“ libuje si zkušený gólman. Uvědomuje si, že tým je v ofenzivě silný, a tak je právě udržení čistého konta nejsnadnější cestou ke tříbodovým ziskům. (...)

.. CELÝ ČLÁNEK ČTĚTE V ZIMNÍM DVOJČÍSLE ČASOPISU BARBAR!

Na stáncích v prodeji za 49 Kč!

Předplatné je možné pořídit ZDE - 12 čísel (včetně letního a zimního speciálu) za 492 Kč!