Rodokmeny od mojedejiny.cz

KRUMLOVSKÁ 11 - Svatomartinský dobročinný běh už brzy!

V neděli 12. listopadu 2023 se uskuteční 5. ročník běžeckého klání pod názvem KRUMLOVSKÁ 11. Ta nabízí jako každý rok trasy a program pro děti, rodiny i dospělé, pro mladší i starší, pro zdatné i méně zdatné běžce.
23. Říjen 2023 - 08:41

Kategorie běhů pro všechny

Hlavní běh na 11 kilometrů v krásné přírodě se startem, cílem a zázemím u hornobránského rybníku v Českém Krumlově je určen jednotlivcům, štafetě dvojic, či firemním štafetám. Štafetu zvládnou i méně zdatní – tým dvou běžců musí zdolat 11 km, tedy každý 5, 5 km.

 

Rodinný běh nabídne kratší trasy kolem Hornobranského rybníka a to dětem v pěti kategoriích od dvou do patnácti let. Účastníci se mohou těšit i na nejrůznější atrakce jako aquazorbing, jízdu na poníkovi či ukázku hasičské techniky.

 

Tak trochu jiný závod, s možností koupání i martinskou husou

Při hlavním běhu čeká na běžce osvěžující listopadová koupel v Hornobranském rybníku. A protože nejde jen o běžecké klání, na zájemce z řad účastníků čeká i letos posezení s martinskou husou, tu je však nutné si zamluvit již při registraci.

 

Výtěžek z akce podpoří Osobní asistenci

Výtěžek poputuje na podporu služby Osobní asistence, která v regionu pomáhá seniorům, a lidem se zdravotním postižením, aby mohli plnohodnotně fungovat ve svém domácím prostředí. Kdo nechce, nebo nemůže běžet, může i letos zakoupit virtuální startovné https://www.darujme.cz/krumlovska11 a tím Osobní asistenci podpořit.